Es la hora de las tortas!!!

Es la hora de las tortas!!!

La Ramoneta, la revista satírica en català

LA RAMONETA, revista catalana d’humor i actualitat” neix amb la intenció de fer riure, reflexionar, provocar i remoure consciencies mitjançant l’humor gràfic, la crítica mordaç, i la sàtira de l’actualitat catalana. El principal referent i font d’inspiració d’aquesta iniciativa és sobretot la revista francesa Charlie Hebdo.

ramoneta

La Ramoneta es publicarà en format paper, setmanalment i es podrà comprar als quioscos de Catalunya. A més comptarà amb les vinyetes i obres d’autors i autores de gran nivell com són: Marc Fernandez, Kap, Elchicotriste, Listo EntertainmentGuillem Escriche, Manel Puyal, Franchu LlopisMarc Torrecillas, Jordi Arasa, Marc Castells, David Pugliese, Jordi Canyissà, Toni Serés, Jessica Cichero, Tres, Juste de Nin, Raquelberry, Manel Cruz, Rafael Morata, Ricard Soler, Plaga, Bié, Tomeu Riera, Mamen Moreu, LAF i Parufito.

Dit tot això, heu de saber que actualment La Ramoneta encara és una idea, i que per a poder fer-la possible es necessita finançament, de manera que s’ha creat una campanya de crowdfunding per aconseguir el finançament per engegar-la. Si voleu que La Ramoneta es faci realitat i que Catalunya tingui la seva propia revista satírica, cliqueu aquest enllaç i feu-vos mecenes.