Es la hora de las tortas!!!

Es la hora de las tortas!!!

1714 Baluard. Nou còmic de Cels Piñol y Àlex Santaló

PANINI  PUBLICA 1714 BALUARD, EL NOU CÒMIC DE CELS PIÑOL i ÀLEX SANTALÓ.

Data de sortida: 28  de març 2014
Idioma: català
Cartoné. 48 pàgines. Color.
Pròleg d’Elisabet Rosselló

11 de setembre de 1714.

Barcelona, després d’haver resistit heroicament un setge brutal, es rendeix a les tropes borbòniques. És el final de la Guerra de Successió en la qual els catalans han demostrat que han estat una peça clau a l’escenari polític europeu, un poble pràcticament irreductible i uns combatents ferotges. A l’hivern, Joan Constantí Rambó, fuseller de muntanya, veterà i heroi de guerra, arriba a la població de Ger, a la Cerdanya, amb una missió secreta que ha de dur a terme. Però un escamot de tropes franceses s’interposarà en el seu camí.

L’han acorralat…

Panini Còmics participa en els actes de commemoració del Tricentenari amb aquesta novel·la gràfica realitzada per dos dels grans talents del còmic català del moment, Cels Piñol (que celebra amb l’aparició d’aquesta obra els seus 25 anys de carrera professional) i Àlex Santaló.

Acció, aventura, fantasia, dramatisme, èpica, humor i ficció històrica es fusionen en una obra singular, tendra i sorprenent.

  • 1714 Baluard formarà part de la Exposició ‘Còmics en Guerra’ del proper Saló del Còmic de Barcelona (15 a 18 de maig, 2014).
  • Presentació i primera signatura exemplars: 28 de març. Llibreria Gigamesh, Bailén nº 8, Barcelona. 18 a 20 horas. Cels Piñol i Àlex Santaló.

Cels Piñol (Barcelona, 1970).
Guionista, dibuixant de còmics, il.lustrador, escriptor, agitador cultural, dissenyador, editor. Creador d’universos com els de Fanhunter (la seva obra més coneguda, ambientada en una Barcelona del futur on totes les expressions d’oci i cultura han estat prohibides), Outfan, Fan Letal, Deadfan, Fantom Town i Fanpiro, entre d’altres, desenvolupades en forma de còmics, novel·les, jocs i marxandatge en editorials com Planeta DeAgostini, Fanhunter SL o Panini Còmics. També col·labora en diferents mitjans com a articulista, assessor cultural, social media manager (a Turner Entertainment) i heroi de lloguer. Multidisciplinari i molt culturalment dispers.
@celspinol

Àlex Santaló(Barcelona, 1977).
Ninotaire, comiquer, dissenyador, caricaturista i locutor de ràdio. Ha col·laborat amb El Terrat dibuixant la col·lecció de còmic Me Gusta… i ha col.laborat amb Cels Piñol a Fanhunter: Las montañas de la locura. Il·lustrador que combina dues de les seves passions, dibuix i futbol, a la revista Panenka i al Perarnau Magazine. Co-presenta i dirigeix els programes de ràdio Cafè i Cigarro i Hellfire Club, a Ràdio Ateneu del Clot. Es comenta que és mutant, però encara no s’ha manifestat.
@alexsantalo

Más información e imágenes, en el PDF adjunto: LINK.