Nota de prensa Microexposició Capitán Trueno: La ‘PlayStation’ dels anys 50 i 60′ Tebeos , cartells, revistes escrits i dibuixos que han sortit a...

Nota de prensa

Microexposició
Capitán Trueno: La ‘PlayStation’ dels anys 50 i 60′

Tebeos , cartells, revistes escrits i dibuixos que han sortit a la llum durant els 56 anys de vida del Capitán Trueno, el còmic de l’editorial Bruguera creat per Víctor Mora. Quan el 14 de maig de 1956 va sortir al quiosc el núm.1 de El Capitán Trueno, els nens i nenes van quedar enganxats a les seves vinyetes igual que avui en dia passa amb la PlayStation.

Exposició a càrrec de: Jordi Codina, músic; i Francesc Franco, col·leccionista.

Del 21 d’octubre al 15 de desembre
Àrea de còmic. Planta 1.

XERRADA
Encara avui, més de mig segle després, El Capitán Trueno, gràcies als seus valors artístics, literaris i humanistes, és un referent per a estudiosos, col·leccionistes i amants dels tebeos. Molts dels nens i nenes de les dècades 50 i 60 vam aprendre amb ell història, geografia i a estimar la lectura.

A càrrec dels truenòfils Jordi Codina, músic; i Francesc Franco, col·leccionista.

Dijous 22 de novembre , a les 19:30h

Más información en el siguiente PDF:

Y en este enlace.

Compartir:
Rafael Domene

Rafael Domene

Padre fundador de las tortas y actualmente en paradero desconocido. Se rumorea que ha sido visto más allá de Apokolips fundando una nueva religión y cuenta la leyenda que volverá en el momento de mayor necesidad.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com