Es la hora de las tortas!!!

Es la hora de las tortas!!!

Comic y vanguardia: encuentro con Hendrik Dorgathen y Max

La Librería Norma de Palma de Mallorca nos informa del siguiente evento:

Còmic i avantguarda: encontre amb Hendrik Dorgathen i Max.

Modera: Joan Miquel Morey (english + català).

DIJOUS 29 d’OCTUBRE, a LES 20,00 h.

Llibreria ESPAI NORMA (Pere d’Alcàntara Penya, 11)

El proper dijous, a les 20,00 h., tendrem l’oportunitat de conèixer un dels autors d’avantguarda amb més força i renovació gràfica i conceptual del panorama europeu. Es tracta d’Hendrik Dorgathen (Mülheim, Alemanya,1957): guionista, dibuixant, il·lustrador, creador de visuals, animador, professor de còmic a la Universitat de Kassel,… Max (Premio Nacional de Cómic 2007 i co-responsable dels cicles AVANTCÓMIC de Madrid) ens presentarà a en Hendrik Dorgathen. El seu còmic SPACE DOG ens servirà d’excusa per analitzar, entre d’altres temes, amb Dorgathen i Max:

Què seria el còmic d’avantguarda avui? Quins autors estarien encapçalant aquest fenomen a Europa? Quins elements renovadors, narratius i estètics, trobam a Space Dog?

En acabar, Hendrik dedicarà dibuixos als lectors d’Space Dog. Aquesta obra acaba d’ésser publicada a Espanya per Dibbuks, per Comica a Suècia, Edition Moderne per a Suïssa, Alemanya i Austria, Bries a Bèlgica i Holanda, Gingko Press pels EUA, Canadà, UK, Irlanda, Austràlia i Nova Zelanda i Ladida Books a Polònia.

PER TRACTAR DIRECTAMENT AMB HENDRIK DORGATHEN, HEM PREPARAT UN ENCONTRE AMB ELS MITJANS: DIMECRES A LES 16,30 h. a la LLIBRERIA ESPAI NORMA CÒMICS

Una cordial salutació!

Joan Miquel Morey

Norma Còmics l’Univers del Còmic.