Es la hora de las tortas!!!

Es la hora de las tortas!!!

El 21 de maig es lliuren els Premis Junceda 2015 d’Il·lustració [APIC]‏

Nota de prensa:

L’Associació Professional d’il·lustradors de Catalunya us convida al lliurament d’una nova edició dels Premis Junceda, el guardó únic i més important d’aquest àmbit que s’atorga a l’Estat espanyol.

5030a9d9-d1f1-4b10-baa2-82ad248b8323

Sang jove, acabats professionals, i qualitat, molta qualitat. Aquests són els trets més destacables de la tretzena edició dels Premis Junceda. Són els guardons únics i més importants d’aquest àmbit que s’atorguen a l’Estat espanyol i que organitza l’Associació Professional d’il·lustradors de Catalunya. Ben aviat se sabrà el nom de les persones guanyadores, ja que el lliurament dels premis, enguany es farà el proper dijous 21 de maig a les 19.30h a la sala Claustre de l’Arts Santa Mònica (La Rambla 7, Barcelona). La cerimònia es podrà seguir en streaming.

El jurat d’enguany ha estat format per Mery Cuesta (crítica d’art, comissària d’exposicions i il·lustradora), Òscar Julve (il·lustrador), Víctor Palau (Director Creatiu de PalauGea, editor i director de Gràffica), Mikel Jaso (grafista) i Júlia Bertran(periodista, reportera a Ànima del Canal 33)

Aquí podéis leer el listado de finalistas: LINK.