Es la hora de las tortas!!!

Es la hora de las tortas!!!

Beca Carnet Jove Connecta’t al Còmic 2015

Nota de prensa:

Si tens entre 16 i 30 anys i ets dissenyador gràfic, dibuixant o fotògraf, Carnet Jove de Catalunya t’anima a iniciar el teu viatge professional.

Imatge-principal-beques

T’agradaria publicar fins a 20 fotografies al diari La Vanguardia, posar en pràctica els teus coneixements de disseny gràfic a Televisió de Catalunya, elaborar la il·lustració de les pròximes convocatòria del Programa Connecta’t o, inclús, publicar fins a 22 tires còmiques a Ediciones El Jueves? Doncs aquesta és la teva oportunitat.

Les Beques Carnet Jove Connecta’t al Disseny, a la Fotografia, al Grafisme o al Còmic són algunes de les 10 beques que ofereix Carnet Jove de Catalunya aquest 2015. Aquestes donen l’oportunitat d’una estada formativa d’un any en una empresa sempre de primer nivell, referent del seu sector, amb una dotació de 5.000€ cadascuna. Representen una oportunitat per ampliar el currículum de joves titulars amb l’objectiu d’ajudar a la seva inserció professional.

Entre els més de 50 joves que han gaudit de la beca durant aquests anys, hi ha casos en què han assolit un èxit professional molt remarcable. Es troba el dibuixant Aleix Saló, qui va publicar, entre d’altres, el llibre “Españistán, de la burbuja Inmobiliaria a la crisis”. Va tenir un notable èxit arreu de l’Estat espanyol amb més de 11.000 exemplars venuts. Un altre cas destacat és el de les joves Raquel Córcoles i Marta Rabadán, que van publicar el conegut llibre “Sóc de Poble” i, posteriorment, “Los Capullos no regalan flores”.

També són remarcables casos com el guionista Xavi Cazorla, les periodistes Alba Martínez i Marta Delcor o el fotògraf Albert Jódar.

T’animes a emprendre el teu viatge professional? El termini per presentar les sol·licituds finalitza el 27 de maig del 2015, així que encara estàs a temps! Si ets un jove titular de Carnet Jove de Catalunya, anima’t! Pots trobar les Bases completes i tota la informació aquí: LINK.