Es la hora de las tortas!!!

Es la hora de las tortas!!!

Anyzed, de gira per botigues de còmics‏

El vocalista i compositor del grup barceloní Anyzed, Benja Villegas, enceta una gira acústica per botigues de còmics per presentar el segon disc de la banda, ‘En el Útero’ -remake de l’album de Nirvana ‘In Utero’-, i el seu primer llibre, ‘Huele como a espíritu postadolesdente’, publicat per Bandaàparte Editores.

Un remake de Nirvana
En el Útero és una reinterpretació des de zero del tercer LP dels de Seattle: no es tracta d’una versió en castellà, ni d’un disc de covers, sinó cançons noves basades en allò que va inspirar Kurt Cobain per escriure les lletres de l”In Utero’. L’album es va presentar el passat 7 de febrer a la sala Luz de Gas dins del cicle Barnasants 2014 i, a part d’una petita tirada de 100 CD’s i 50 cassettes -editats conjuntament amb Ultra-Local Records-, es pot trobar en forma de disc interactiu a Youtube. És el segon album de la banda barcelonina, després de ‘Ensayo sobre la Generación Perdida’.

Músic i escriptor
L’homenatge a la banda de Kurt Cobain també està present al primer llibre de relats de Benja Villegas. El títol, ‘Huele como espíritu postadolescente’ és una traducció lliure de l”Smeells like teen spirit’. A més, una de les històries de la publicació té al líder dels de Seattle com a protagonista. El llibre està dividit en tres parts, que coincideixen amb les tres obsessions de Villegas: lycra, vinil i cel•luloide. Superherois, música i cinema. Un collage de relats d’herois antiherois i mites desmitificats, i que compta amb il•lustracions a càrrec de l’autor.

1662268_551230198317420_2000194438_n

Els còmics, l’element transversal
Sigui en la faceta de músic com en la d’escriptor, la influència dels còmics en l’imaginari de Benja Villegas sempre ha estat present, partint de la base que el seu nom és un homenatge a La Cosa dels 4 Fantàstics i que la seva infància va transcòrrer entre vinyetes i bafarades. D’aquí que campin lliurement entre les pàgines de ‘Huele como a espíritu postadolescente’ i entre les lletres d’Anyzed el Capità Amèrica, Peter Parker o el Joker. Per això, les botigues de còmics es presenten com l’escenari ideal per a aquesta doble presentació de llibre i CD. Tot sota l’epígraf de ‘The Clark Kent Show’, la versió acústica dels directes de la banda.